Vereniging

De vereniging

In het werkveld van de tennistrainer bemerken wij (te) vaak dat trainers veel tijd kwijt zijn met het uitvoeren van administratieve taken. Tezamen met relatief lage netto verdiensten, draagt dit ertoe bij dat de motivatie en het plezier bij de uitoefening van het beroep van tennistrainer in het gedrang komen.

Om hier verandering in te brengen en de tennissport beter te maken, hebben wij een online platform ontwikkeld om tennisvereniging, trainer en leerling op een slimme manier met elkaar te verbinden.

Zodat er voor iedereen meer tijd overblijft voor onze gedeelde passie: het spelen van tennis. Met dit vernieuwende concept zorgen wij ervoor dat alle partijen profiteren (zie bijlage).

Kortom: ‘a whole new ballgame’.

Portaal

Het online platform dat wij hebben ontwikkeld is volledig geautomatiseerd. Inschrijvingen en betalingen worden direct afgehandeld in het systeem. Ook het maken van de planning en het factureren kost hiermee nauwelijks nog tijd en er zal geen discussie ontstaan over de juistheid.

Het platform biedt transparantie voor alle partijen. Ook heeft u als club niet langer een debiteuren- en crediteurenadministratie voor het innen van trainingsgeld.

Voordelen

Als een trainer onverhoopt geblesseerd raakt of langere tijd uit de roulatie is door ziekte, kan dit organisatorisch en financieel zorgen opleveren, voor zowel vereniging als trainer.

Bovendien dient geschikte vervanging te worden gezocht voor het voortzetten van de trainingen. Door het uitgebreide netwerk van TTnext kunnen wij gemakkelijk zorgen voor vervanging en zullen wij optreden als partner in werving en selectie van tennistrainer(s).

Tenslotte faciliteert TTnext bij diverse activiteiten, waaronder, ledenwerving en sponsoring. Daarbij zijn wij flexibel om maatwerk te leveren voor tennisverenigingen indien daar behoefte aan is.

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de mogelijkheden die het platform en onze organisatie voor uw vereniging kan bieden? Mail of bel ons en dan maken we graag een afspraak met u.

Met vriendelijke groet,

Het TTNext team


☎

06-37175159

info *apenstaartje* tennistrainernext.nl